пʼятницю, 6 листопада 2015 р.

Педконсиліум: "Адаптація учнів 5 класів"


6 листопада у ЗОШ №9 відбувся педконсиліум: "Адаптація учнів 5 класів". На засідання було запрошено класних керівників 5-х класів та початкової школи, вчителів предметників, практичного психолога закладу. 






Вчителі  початкової школи ознайомили колег з висновками роботи з класами протягом 4-х років, акцентували увагу на успіхи і досягнення учнів, проблеми окремих учнів класу. Класні керівники 5-х класів, вчителі предметники познайомили колег зі своїми першими враженнями роботи з учнівськими колективами, з поточною успішністю учнів класу та виділили учнів з високим і низькім пізнавальним потенціалом. Практичний психолог підготувала аналітичний звіт щодо психологічного супроводу учнів 5-х класів, у відсотковому співвідношенні ознайомила педагогів з результатами діагностування, визначила учнів "групи ризику" та надала практичні рекомендації: " Як допомогти учням в період адаптації до навчання". 


На завершення з колегами була проведена інтерактивна гра "Дружба", в ході якої вчителі поділилися прийомами покращення згуртованості дитячих колективів з власного педагогічного досвіду. 


Немає коментарів:

Дописати коментар