пʼятницю, 19 травня 2017 р.

Екскурсія для учнів 4 класу НВК №8 до СЗОШ №9


19 травня, в рамках наступності між навчальними закладами міста, для учнів НВК №8 було організовано та проведено екскурсію до СЗОШ №9.


В ході екскурсії учні пройшлися по території школи, завітали до кабінетів, шкільної бібліотеки, їдальні, спортивної та актової зали. 


Для маленьких гостей вчителі англійської мови та інформатики підготували майстер-класи, а практичний психолог школи провела для учнів міні-тренінг з елементами ігротерапії.        
                                                                                                            







З метою створення доброзичливої комфортної атмосфери  та встановлення контакту шкільний психолог Тюріна Ірина Геннадіївна підібрала ігри для полегшення знайомства, усунення почуття дискомфорту та дезорієнтації учнів-гостей.
Найбільше сподобалися школярам ігри на розвиток самоконтролю "Равлик" та ігри на розвиток почуття безпеки та захищеності  з ігровим парашутом. 




Корвуд Оксана Юріївна учитель англійської мови підготувала для учнів практичний майстер-клас, в ході якого учні познайомилися та навчилися виконувати завдання з допомогою інтерактивної дошки.  








Учитель математики та інформатики Нежувака Олена Анатоліївна ознайомила учнів НВК з напрямками роботи під час уроків інформатики. 
Учні-гості мали змогу поспілкуватися з нашими вихованцями, учнями 8 класу, та поспостерігати за їх роботою. 





Колектив СЗОШ №9 вдячний адміністрації НВК №8, вихователю-методисту Гетьман Ганні Михайлівні та класному керівнику 4 класу Лисенко Людмилі Миколаївні  за те, що відгукнулися та завітали до нашої школи! 

Завжди раді Вас бачити)))













Немає коментарів:

Дописати коментар