пʼятницю, 25 квітня 2014 р.

Cемінар – практикум «Сучасні діти – сучасне виховання»

Колектив НВК відчув атмосферу тижня психології з першого дня.
В кабінеті психології , працювала виставка літератури « Психологія – це цікаво» кожен бажаючий міг познайомитися з пізнавальними, розвиваючими посібниками та книгами для всієї родини.
/Files/images/SAM_1132.JPG/Files/images/SAM_1133.JPG
В кінці тижня педагогів було запрошено на семінар – практикум «Сучасні діти – сучасне виховання». На якому охарактеризували особливості сучасних дітей, їх відмінності від попередників. Педагоги обговорили проблеми, з якими стикаються під час навчально – виховного процесу. Також отримали психологічні рекомендації щодо методів і прийомів в роботі з сучасними дітьми.
/Files/images/SAM_1045.JPG/Files/images/SAM_1047.JPG/Files/images/SAM_1048.JPG
Анкетування «Роль психологічної служби в НВК» дало змогу визначити найнеобхідніші напрямки та форми роботи та врахувати це в подальшому плануванні.
З метою психологічної просвіти були підготовлені змістовні буклети за темами:
« Сучасні діти. Які вони?», «Дитина біля екрану», Спілкуватися з дитиною. Як?», «Попереду школа». В куточках психолога по дошкільним групам та класам висвітлена тема «Психологічне здоров’я – запорука гармонійного розвитку».
Підсумком тижня психології було проведення круглого столу з метою обміну враженнями, підбиття підсумків, визначення та нагородження учасників та переможців конкурсів.


Немає коментарів:

Дописати коментар