понеділок, 5 травня 2014 р.

День психології у ЗОШ №7 "ТОЛЕРАНТНІСТЬ ВРЯТУЄ СВІТ"

      30 квітня у школі  відбувся ДЕНЬ ПСИХОЛОГІЇ, який пройшов під гаслом "ТОЛЕРАНТНІСТЬ ВРЯТУЄ СВІТ".
  Плануючи проведення заходу, психолог ставила собі за мету популяризацію психологічного знання, створення умов для формування психологічної культури учнів та педагогів, поліпшення психологічного мікроклімату в школі.
   Почався день урочистою лінійкою, на якій психолог Перепьолкіна Я.С. привітала усіх учнів з початком дня психології, розповіла для чого потрібно знати психологію, повідомила про цілі, задачі та заплановані заходи.
   Першим уроком була єдина класна година за темою "Толерантне ставлення один до одного".


Також протягом першого уроку психолог завітала до кожного класу та запросила до участі у грі "Слідопит". Учні отримали завдання та умови гри, за якими дітям потрібно було протягом трьох перерв знайти відповіді на питання. Учні молодшої школи отримали 20, а середньої 30 питань. Шукаючи відповіді на них, учні мали змогу краще познайомитися з організацією та особливостями школи, розвинути власну спостережливість, уважність та вміння організовано, командою діяти для досягнення мети. Всі учасники були у захваті від процесу гри, усі команди активно шукали відповіді. А у фінальній частині гри кращі команди були нагороджені грамотами.
Родзинками дня стали "Паркан психологічного розвантаження" та акція "Щастя Вам вчителі".








На перервах усі бажаючі могли пограти в цікаві ігри. А допомагали  психологу в проведенні ігор учні 11 класу.
Закінчився день психології семінаром з елементами тренінгу для вчителів "Профілактика синдрому емоційного вигоряння педагогів".



Ось так цікаво та на одному диханні пройшов день психології у нашій школі!




Немає коментарів:

Дописати коментар