пʼятницю, 23 травня 2014 р.

День психології "Чарівний світ дитинства" у Марганецькій ЗОШ № 11



      21 травня 2014 року в ЗОШ № 11 відбулося свято «День психології» для учнів 1-11 класів на тему «Чарівний світ дитинства», яке організувала та провела практичний психолог Машко Аліна Сергіївна разом з помічниками, учнями 11 Б класу.  














Для  початкової школи, на кожній перерві, учнями 11-Б класу проводилися різноманітні ігри, а  саме: «Кішка та мишенята», «Струмочок», «Хустинка» та спортивні розважальні ігри, веселі танці.

 



















        



 Учні 5 - 6 класів взяли участь у грі «Шерлок Холмс», метою якої було об’єднати та згуртувати колективи класів. Гра проводилася протягом перших чотирьох перерв. Учням були надані чіткі правила та завдання гри.  По завершенню підведені  підсумки. Кожна з команд отримала грамоту за участь у розвагах.  






         Сьомі класи створювали «Дерево дружби». На великому плакаті діти клеїли різнокольорові  дитячі долоньки, які виготовили без допомоги ножиць. Така спільна творча робота дуже сподобалася учням.
          Учні 8-11 класів протягом дня приймали активну участь у спортивних іграх та писали на імпровізованому «Шкільному паркані», який  заздалегідь виготовили з паперу. Кожен мав змогу  висловити свої думки , побажання, відверто зізнатися у своїх почуттях до вчителів та однокласників.















         Наприкінці свята «Чарівний світ дитинства» був проведений круглий стіл  вчителів та учнів, на якому   педагоги охоче розповідали учням цікаві історії зі свого дитинства. Подорож у минулі спогади дуже вразила дітей сьогодення. Учасники круглого столу зауважили, що треба частіше проводити такі заходи.


Немає коментарів:

Дописати коментар