середу, 28 жовтня 2015 р.

Всесвітній день психологічного здоров'я в ДНЗ №18 "Струмочок"

Фотография 9 жовтня 2015 року в дошкільному навчальному закладі №18 пройшов Всесвітній день психологічного здоров'я.

 Головним завданням цього дня було формування, збереження та зміцнення психологічного здоров'я дітей, а також підвищення рівня психологічної культури педагогів та батьків; формування загального настрою оптимістичної тональності, настрою на "психологічну хвилю", створення сприятлового психологічного клімату.
Протягом дня практичним психологом разом з вихователями були проведені різноманітні заходи для дітей усіх вікових груп.
  З дітьми середнього та старшого дошкільного віку були проведені цікаві   психокорекційні заняття "Посмішка творить дива", "Вчимося розуміти іншого", які були спрямовані на створення психологічного комфорту, вміння звертати увагу на емоційний стан інших людей.
  Діти старшої дошкільної групи також прийняли участь в колективному творчому малюванні, що сприяло розвитку згуртованості, доброзичливості, повазі один до одного та творчих здібностей дітей.
   Підсумком проведення Всесвітнього дня психологічного здоров'я став семінар-практикум для педагогічних працівників дошкільного навчального закладу на тему: "Психолого-педагогічні проблеми соціалізації особистості в умовах демократизації суспільства: етапи, види, педагогічні стратегії". 

фото-звіт

Немає коментарів:

Дописати коментар