пʼятницю, 23 жовтня 2015 р.

"Ми - першокласники!!!"

23 жовтня у Марганецькій загальноосвітній школі № 9 в рамках супроводу адаптації до шкільного життя учнів 1-их класів відбулося свято «МИ – ПЕРШОКЛАСНИКИ!» На свято урочистого посвячення у першокласники були запрошені батьки учнів, адміністрація школи, вчителі початкової школи, вихователі ГПД, бібліотекар та практичний психолог. Усі запрошені  привітали дітей у великій дружній шкільній родині, побажали їм здоров’я, успіхів, наполегливості у навчанні, відмінних оцінок. 

Класний керівник Любов Василівна  Разгільдєєва підготувала творчий фото-звіт для присутніх та ознайомила усіх з першими досягненнями та успіхами учнів. 

Практичний психолог школи Ірина Геннадіївна Тюріна підготувала учням сюрприз. Кожна дитина отримала іменну квітку, на пелюстках якої прописані їх позитивні якості. Ці якості називали саме однокласники під час годин спілкування з психологом. Учні  та їх батьки отримали завдання - зберегти ці квіти до 11 класу, і завжди пам’ятати про свої позитивні риси. Від батьківського комітету діти отримали солодкі призи. Незабутнім та емоційним моментом для дітей стало свято. Із великою відповідальністю та гордістю дітлахи ділилися своїми знаннями та талантами: декламували вірші, співали, відгадували загадки... 


Ще, здається, нещодавно пролунав дзвоник на перший урок у житті цих малят. А вже майже два місяці вони щодня приходять до школи, яка для них стала рідною. І сьогодні вони урочисто отримали «учнівські посвідчення» та з гордістю сказали: «Ми –першокласники!».


Тож хочеться побажати, щоб життя наших першокласників завжди билося чистою джерельною водою. Успіхів вам на нелегких, але цікавих шкільних стежинах!!!

                                                                                  Хай вас Бог благословить,
                                                        Матір Божа добавить сили,
                                                        Для людей, для країни ростіть,
                                                        Хай міцніють щодня ваші крила!

Немає коментарів:

Дописати коментар